avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere UNBR
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere UNBR

Buna ziua, ma-ar interesa si pe mine sa stiu referitor la stagiu de pregatire daca esti admis ca si avocat stagiar. Te poti inscrie in Baroul din judetul in care domiciliezi si daca esti declarat admis sa poti efectua stagiatura cu un avocat care este inscris in Baroul altui judet?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 10:13, 17 Iulie 2014
Din cate retin, cunosc ceva cazuri personale, nu este obligatoriu sa faci stagiul la un avocat inscris in acelasi barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)