avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Gresala in Registrul Jurnal de Incasari si Plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Gresala in Registrul Jurnal de Incasari si Plati

Buna, am un PFA si imi tin singur contabilitatea.
Problema e ca am introdus din greseala in anul 2013 o factura din 2014. Am sesizat greseala, am taiat cu o linie si am trecut mai departe la urmatoarea factura. Am aflat ulterior ca ar fi o problema pt ca in acel camp n-am mai trecut nimic. Iar la nr. crt am trecut mai departe. Greseala fiind la pozitia 20, am taiat-o cu o linie si urmatoarea factura am pus-o la pozitia 21. Practic am sarit peste o pozitie, trebuia scris din nou nr 20? Este ok sau ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:24, 10 Iulie 2014
Da. Lasati asa caci in definitiv conteaza totalul anual si completarea D200.
Daca aveti posibilitatea sa tineti aceasta evidenta pe calculator si doar cand sunteti absolut sigur ca totul e corect, sa completati RJIP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi omise din 2013 in contabilitate kity2008 kity2008 problema grava....Va rog ajutor urgent! Am deschisa o inteprindere individuala (pfa) si am depus de curand formularul 200 - Declaratia privind veniturile ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)