Buna ziua,
As avea o intrebare pentru cei care au experienta cu contracte comerciale. Ce se poate intampla daca intr-un contract dintre doua companii, CIF-ul uneia este scris gresit peste tot in contract, voit sau nu? (celelalte date fiind corecte - inclusiv Nr.Reg.Com). Daca pe viitor sa zicem ca cea care are CIF-ul gresit pe contract nu-si respecta obligatiile cealalta care a platit pentru anumite servicii poate ramane cu paguba? Ce stiti? In instanta cum se vad aceste lucruri? Pot duce la nulitatea contractului, iar cel care a luat banii sa scape cu fata curata?
Multumesc.
Ok numai ca eu ma refeream la o "greseala" intentionata... caz in care nu se mai semneaza niciun act aditional. Sunt astfel de greseli posibile pentru a le specula in viitor si a se sustrage o firma tepara de la indeplinirea obligatiilor contractuale?
Multumesc pt raspuns!
Contract vodafone
Caramarin
Am in prezent un contract de prestari servicii de telefonie mobila cu Vodafone. Am constatat cu stupoare ca atunci cand mi-am luat modem de la ei si am semnat ... (vezi toată discuția)
Antecontact
monkey
Buna ziua, am incheiat un antecontract pentru cumpararea unui imobil ce urmeaza sa se construiasca. Plata integrala se va face in cursul zilelor urmatoare. ... (vezi toată discuția)