avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, se poate face succesiune in cazul in care defunctul era deja implicat intr-un proces legat de proprietatile pe care le detinea? Mentionez ca succesiunea si procesul nu fac referire la aceeasi proprietate.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:54, 10 Iulie 2014
Nimic nu împiedica dezbaterea succesorala. Puteti dezbate succesiunea, urmând ca la finalizarea procesului , daca este cazul sa suplimentati masa succesorala si sa se emită un certificat suplimentar de mostenitor. Oricum procesul se continua cu mostenitorii defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire karina2010 karina2010 Ambii parinti decedati.Tata a decedat in decembrie 2012.Suntem 3 surori si vrem sa dezbatem mostenirea.Dezbaterea mostenirii implica neaparat si terenurile din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dorel13 dorel13 copiii unui defunct au dezbatut mostenirea dupa urma tatalui in instanta. Acum a aparut un titlu de proprietate in care este si tatal lor. Copiii celorlati ... (vezi toată discuția)
Discutii notariale iany77 iany77 Se face o succesiune a unui imobil inscris intr-o CF veche. Dupa 7 ani d-na notara redeschide succesiunea si introduce un imobil in baza Titlului de ... (vezi toată discuția)