avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina cu nr rosii certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina cu nr rosii certificat fiscal

daca cumpar masina cu numere rosii(a avut 2 seturi de nr pana acuma)am nevoie de certificat fiscal? eu sunt al patrulea cumparator roman. am nevoie de certificat fiscal de la cei care au scos nr rosii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:19, 11 Iulie 2014
Certificate fiscale de la toti vanzatorii anteriori, inclusiv de la ultimul, obligatoriu aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism ovidiuracing ovidiuracing buna seara,am achizitionat o masina care a fost adusa in tara acum 5 ani,are carte de romania,a avut mai multi cumparatori,iar ultimul rand de numere rosii a ... (vezi toată discuția)