avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz si co
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz si co

buna ziua

daca azis e dau preavizele unor angajati care d eluni sunt in CO, se suspenda perioada de preaviz pe durata CO?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 11 Iulie 2014
@freelis
Este posibil sa aveti dreptate, dar angajatul cum este instiintat daca nu e prezent la munca?
Exista destule modalitati de comunicare, iar instiintarea de preaviz nici nu are suport legal. Codul Muncii prevede ca , decizia de concediere a raportului de munca se comunica salariatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Mada.80 Mada.80 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am depus cererea de demisie cu 15.01.2018 in baza art. 81 alin.1 CM, dar mai am dreptul la 2 zile de CO pentru ... (vezi toată discuția)
Preavizul si concediul de odihna livio27 livio27 Buna seara. Am si eu nevoie de un mic ajutor. Am cautat si nu gasesc ceva concret cu privire la legatura dintre concediul de odihna si preaviz. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Preaviz in timpul concediului de odihna anew anew Mi s-a desfacut contractul de munca in timpul concediului de odihna. Angajatorul are dreptul sa desfaca contractul de munca in timpul concediului ... (vezi toată discuția)