avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bebelus prematur nascut la 5 luni si jumatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bebelus prematur nascut la 5 luni si jumatate

Am trait cu un baiat in concubinaj. In urma concubinajului,s-a nascut un baietel in data de 2 dec 2013.Baietelul s-a nascut prematur,la 25 saptamani,cu o greutate de 700 grame. Bebelusul este pe numele tatalui lui,l-a recunoscut. Dupa o luna de zile,ne-a abandonat in spital. Mentionez ca sunt din Alba Iulia,am venit in vizita la surori si aici m-a prins sorocul. Ne-a lasat singuri in maternitatea din Arad. Nu ne plateste nimic,nu ne raspunde la telefon. Avem 7 luni acum. Mai nou, tatal afirma ca bebelusul nu este al lui. Ce demersuri sa fac ca sa obtin pensie alimentara?Stiu ca va dura mult pana se va face un test de paternitate si multe altele. Vreau sa scap cat mai usor si din pct de vedere al timpului si financiar.P.S. am pastrat majoritatea bonurilor,facturilor si chitantelor de cand s-a nascut bebelusul. Ma ajuta cu ceva?
Atunci mama are nevoie cu siguranta de un avocat care stie legea .
[editat]
Poate mama ar trebui sa ceara si custodie unica si domiciliul copilului la dansa pentru a evita anumite complicatii pe viitor.
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot face testul de paternitate? Oanadombos Oanadombos Buna seara,am trăit în concubinaj cu tatăl fetiței mele timp de 4 ani jumate,relația s-a deteriorat în timpul sarcini ceea ce a dus si la despărțire, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu nasterea de la iubit SilviaMoldo SilviaMoldo Daca iubitul meu m a dat in judecata pentru stabilirea paternitatii baietelului nostru eu ii mai pot cere jumatate din cheltuielile de nastere sau daune? (vezi toată discuția)
Paternitate prin test adn pana la varsta de un an costingh costingh buna ziua. va rog sa imi spuneti daca la intentarea unui proces de stabilire a paternitatii ( pana la implinirea varstei de un an al copilului ), ... (vezi toată discuția)