Buna ziua,
Am un camion care circula in Europa, Saptamana aceasta am avut o cursa in Italia, l-a oprit Politia pe sofer, l-a verificat si a contatat ca acesta are ff multe amenzi neplatite iar el nu are dreptul de a circula la Italia, iar Politia mi-a sechestrat masina si semiremorca. Nu mi se pare normal, atata timp cat masina este a mea si nu a soferului care a gresit, de ce sa-mi tina masina mea, bun personal acolo timp de 30 de zile.
incercati sa luati legatura cu domnul Magyar Siegfried de la ATP EXODUS din Arad .
va poate oferii consultanta in ceea ce priveste recuperarea camionului din Italia , deasemeni daca faceti parte din vre-un sindicat al transportatorilor din Romania nu ezitati sa le cereti sprijinul .
in cercati sa luati legatura si cu UNTRR ,si cereti informatii sa va indrume pentru a demara procesul impotriva politie din Italia.
Am luat deja un avocat roman care lucreaza in Italia, si mi-a spus ca singura cale este sa merg la Judecatorie dar dureaza cel putin 10 zile ceea ce pentru noi este foarte mult. Sincer nu mi se pare corect.
ca masura de precautie , pentru viitor , inscrie-ti-va intr-un sindicat , si astfel de probleme se vor rezolva foarte usor.
domnul Magyar este mult mai eficient in cazuri de genul acesta , si stie exact ce legi sa invoce pentru astfel de abuzuri. in mod normal , daca soferul avea probleme cu legea pe teritoriul Italie , asta nu inseamna ca si proprietatile unei societati sunt bune de sechestrat .
Probasbil acele amenzi erau nu numai ptr. sofer caci sunt si amenzi cu responsabilitate solidala )firma+sofer.De aceea probabil a fost sechestrat.Ati rezolvat?Oricum pentru viitor si daca aveti nevoie spuneti caci stiu avocat roman in Italia care se ocupa numai de probleme de transport.(specializat).
Amenda
ContSters452903
Buna ziua
Am primit acasă prin posta amenzile din italia. Sunt luate pt camionul pe care lucram avea număr de Slovacia pus pe spatele remorcii ... (vezi toată discuția)