avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Atacare contract v-c
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Atacare contract v-c

Am facut un contract vanzare-cumparare (schimb) intre doua persoane fizice obiectul contractului este mobilierul unui local. S-a dat ca si avans o masina cu conditia ca pana la vanzarea masinii de catre vanzator cumparatorul sa o poata folosi dar nu mai tarziu de o data calendaristica, in aceasta perioada cumparatorul vrea sa se intoarca din targ fara sa mai tina cont de acel contract. Conform contractului ar mai avea 2 saptamani sa-si achite diferenta si sa dea masina considerata avans.Cumparatorul sustine ca masina s-a vandut. Ce este de facut din punct de vedere juridic in acest caz?
Cel mai recent răspuns: kascada , utilizator 19:54, 11 Iulie 2014
Conventia cu masina este precizata in contractul initial ?
Cum a fost posibila vanzarea bunului mobil in conditiile in care utilizatorul nu detinea cartea de identitate ,nu a putut pune la dispozitie certificat fiscal si nu este proprietarul de drept al auto?
de fapt el nu este proprietar pe cartea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina, proprietar decedat eu1988 eu1988 Am urmatoarea situatie am cumparat o masina de la o persoana(am contract vanzare-cumparare cu el) la randul meu am vandut-o (continuitate la primul act ) pt ca ... (vezi toată discuția)