As dori sa stiu care este perioada unui mandat ca presedinte ,administrator,membru in comitet sau cenzor si daca este normal si legal ca presedinta sa nu dea voie celor care au restante sa-si depuna candidatura pt functia de administrator ?
Asa cum s-a mai spus, administratorul este angajat de comitetul executiv condus de presedinte. Daca asociatia are nevoie de administrator, poate sa dea anunt si sa caute administrator. La un asemenea anunt dat de asociatia noastra au venit peste 15 persoane care voiau sa fie angajate ca administrator. Majoritatea aveau atestat iar doi erau atunci la cursul de administratori.
Din acestia doi pareau mai potriviti pentru noi si le-am solicitat o recomandare de la ultimul loc de munca (o alta asociatie) si cate o adeverinta de la asociatia in care locuia si din care sa reiasa ca nu are restante acolo. Cand au auzit asta au incercat un dialog asemanator ca cel de mai sus, ca familie, copii, venituri mici... Le-am urat succes si cautare usoara in alte parti dar nu la noi.
Eu cred ca trebuie sa facem bine altuia care are nevoie de ajutor, dar nu putem sa-i dam casa noastra pe mana sa o administreze. Daca poate munci si avem nevoie de el, putem sa-l platim pentru curatenie, pentru o reparatie... dar nu sa administreze.
Cenzor
elabucur_2007
Buna seara
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un cenzor si ce remuneratie poate primi pentru gestionarea a 133 de apartamente. Pentru a putea indeplini ... (vezi toată discuția)