avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumpararea auto din alt judet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumpararea auto din alt judet

Buna ziua! As vrea sa stiu daca am resedinta in Targoviste pot sa cumpar masina, de exemplu, in Suceava si sa platesc impozite tot in Suceava?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 11 Iulie 2014
Nu puteti achita impozitul decat in localitatea unde sunteti inregistrat cu domiciliul stabil si aveti rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto BogdanCer BogdanCer Buna ziua, Am cumparat o masina SH care a fost inmatriculata in Romania de catre fostul proprietar. Fostul proprietar a scos masina de la impozitul sau iar ... (vezi toată discuția)
Amenda la adresa de domiciliu, resedinta in alta localitate bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, va rog sugestii pentru urmatoarea situatie: - am domiciliul intr-o localitate iar resedinta (inregistrata la politie) in alta localitate. - zilele ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)