avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

tatal fiului meu in varsta dee 5 ani si jumatatate paraseste domiciliu in iulie 2011, divortam cu hotarare definitiva in mai 2012 si datorita unui avocat care m-a sfatuit prost am acceptat divort de comun acord. tatal este administrator si actionar la 2 firme, secretar la o asociatie sportiva, membru fondator si angajat ca animator intr-un GAL , este si consilier local la o primarie. trimite pensie alimentara luna asta pentru luna trecuta pe cupoane postale scrise de el in cuantum de 140 si 240 una de la o firma si celalalt de la gal. vreau sa stiu cum pot proceda pentru a solicita pensia alimentara pe ultimele 36 luni (3 ani in urma) din venitul de consilier intrucat am inteles ca este considerat venit care intra la plata pensiei alimentare si cum pot solicita majorare pensie intretinere minor si verificarea surselor sale de venit
:justcuz:
Cel mai recent răspuns: robin2014 , utilizator 20:50, 16 Octombrie 2014
mi-ati recomandat sa merg la un executor judecatoresc pentru ca el in baza hotararii judecatoresti sa verifice sursele de venit ale fostului sot si sa recupereze banii netrimisi din imndemnizatia de consilier si daca mai sunt si alte surse de venit . in localitate sunt 2 executori judecatoresti unul mi-a trimis o instiintare si cand l-am confruntat cu ea mi-a spus ca el este doar un postas, celalalt a zis ca nu intra in atriutiile lui acest lucreu si ca sa fac asta prin avocat la tribunal ce sa inteleg de aici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din tara cu doi minori Cristipa Cristipa Buna! As dori sa aflu ,daca detin autoritatea parinteasca ,pot sa scot copii din tara fara acordul fostului sot ,si cum se procedeaza! Mentionez ca in urma ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a fost constrâns de tatăl său, prin intimidări și amenințări, să semneze declarații că ar fi primit pensia de întreținere. acum este traumatizat psihic, ce pot să fac? Diana Mona Sarbu Diana Mona Sarbu Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in cazul in care fiul meu a fost constrans de catre tatal sau,noi fiind divortati,sa ii scrie si sa semneze ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, poprire pe salariu mieli mieli buna seara , va prezint situatia pe scurt si apoi va adresez intrebarea: fiul meu, acum student, aflat in intretinerea mea dupa divort, la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)