avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu a fost constrâns de tatăl său, prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu a fost constrâns de tatăl său, prin intimidări și amenințări, să semneze declarații că ar fi primit pensia de întreținere. Acum este traumatizat psihic, ce pot să fac?

Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in cazul in care fiul meu a fost constrans de catre tatal sau,noi fiind divortati,sa ii scrie si sa semneze declaratii prin care fiul meu,in varsta de 13ani sa ateste ca tatal sau i-ar fi dat pensia alimentara,chiar daca fiul meu nu a primit nimic.Tatal sau l-a intimidat si amenintat(exista inregistrare) Fiul meu este traumatizat psihic.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Diana Mona Sarbu , utilizator 09:21, 3 Iunie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai plângere la Protecția Copilului și cerere de consiliere a minorului pentru trauma la care a fost supus, acțiune în instanta pentru modificarea programului de legături personale și executor pentru executarea pensiei de întreținere pe care tatăl nu o plătește.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrati in casa 48 de ore? ContSters129337 ContSters129337 Buna ziua. In urma divortului pronuntat in urma cu 1 an, mi-a fost incredintat spre crestere si educare, fiul meu minor, care are acum 4 ani si 8 luni, tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în vizită la domiciliul tatălui? acesta nu plătește pensia de întreținere și nu are condiții bune de locuit CaradeanuMihaela CaradeanuMihaela Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)