avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Schimbarea mediatorului si neprezentarea in urma ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Schimbarea mediatorului si neprezentarea in urma invitatiei

Buna Ziua! se poate schimba mediatorul din motive obiective?,Ce se intimpla prin neprezentarea la mediator?, Cum se poate introduce cerere chemare in judecata pt.insulta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: v51 , utilizator 21:09, 14 Iulie 2014
@Forin Cioca, de acord, cu o mențiune însă: medierea nu a fost obligatorie, ci doar ședința de informare privind avantajele medierii, în cauzele prevăzute de lege.
Multumesc mult pentru sfaturile primite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere. este legala si constitutionala... Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu [/i][b]Este legala si constitutionala stipularea intrun contract de credit bancar clauza ca litigiul intre parti poate fi solutionata pe calea proceduri ... (vezi toată discuția)
Medierea si contractele pe care le poate incheia mediatorul ONEA21 ONEA21 cine poate sa- mi spuna ce fel de contrcte de mediere se pot incheia la un cabinet de mediere. (vezi toată discuția)
Câteva aspecte referitoare la procedura informãrii despre avantajele medierii ºi despre procedura medierii. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Medierea este o procedură alternativă instanţei de judecată , prin care pot fi soluţionate pe cale amiabilă conflictele dintre persoanele fizice ... (vezi toată discuția)