avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adeverinta

Buna ziua , prietenul meu se elibereaza din penitenciar in luna octombrie anul acesta si are nevoie de o adeverinta din care sa reiasa ca la eliberare se poate angaja , am gasit si o firma care este dispusa sa-l angajeze dar nu stim cum trebuie formulata aceasta adeverinta . Ma puteti ajuta ? Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2014
D_Adrian02, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 12 Iulie 2014
Angajarea nu poate fi conditionata de acea adeverinta. Cine a solicitat acea adeverinta si pe ce post urmeaza a fi incadrat?

Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
Prin aceasta adeverinta , el trebuie sa demonstreze conducerii penitenciarului ca are un loc de munca asigurat dupa eliberare si am inteles ca nu se mai dau amanari daca dovedeste acest lucru .
Noul angajator ii poate elibera o adeverinta prin care sa ateste ca este salariatul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta andreeadiana123 andreeadiana123 Buna ziua , prietenul meu se elibereaza din penitenciar anul acesta si are nevoie de o adeverinta din care sa reiasa ca la eliberare se poate angaja , am ... (vezi toată discuția)
"analize medicale la angajare" retroactiv? lorella lorella Am si eu o intrebare. Daca am lucrat intr-o societate fara sa mi se faca contract de munca si am castigat procesul civil in urma caruia firma este obligata ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariat care a castigat reintegrarea pe vechiul post say say O persoana a castigat la instanta de recurs incadrarea pe postul ocupat inaintea desfacerii cim. Postul pe care se solicita reincadrarea salariatului a fost ... (vezi toată discuția)