avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Am nevoie de concediu de odihna dar nu vor sa imi dea.
Am inteles de la resurse umane ca as avea dreptul la 22 zile chiar daca m-am intors din cic in aprilie as mai avea de recuperat din 2012 cand am fost in medical pana sa nasc.
Am nevoie de tot concediul ca sa pot sta acasa cu copilul fiind inchisa cresa in august.
Din cate am inteles mai mult de 10 zile in august nu vrea sa imi dea
Ce as putea face?

Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ANAMARIA99 , utilizator 13:57, 21 Iulie 2014
Nu stiu in ce localitate sunteti, dar trebuie sa gasiti alta solutie: alta cresa pe perioada cat e inchisa ce la care merge copilul de obicei, cineva care sa stea cu copilul cat sunteti la munca (tatal copilului, bunici, rude, vecini).

Nu aveti cum sa obligati angajatorul sa va dea CO in totalitate si fara sa va fi programat.
Da, puteti face sesizare la ITM, puteti sa-i dati in judecata dar asta n-o sa se rezolve in 2 saptamani.

Ati facut cererea pentru concediu? Aveti numar de inregistrare pe ea?
Mergeti si vorbiti si cu directorul si ganditi-va si la alte solutii.
NU AM POSIBILITATE SA IL DUC LA CRESA PARTICULARA SI NU POATE NIMENI SA STEA CU EL TOCMAI DE ACEEA CER CONCEDIU DE ODIHNA
NU E O PROBLEMA IN A CERE TOT CONCEDIU
APROXIMATIV TOTI ANGAJATI IAU ASA
SI SITUATIA ASTA E MAI DIFICILA
DACA AVEAM POSIBILITATEA SAU CU CINE SA IL LAS NU CEREAM CONCEDIU DE ODIHNA
AM SI EU NISTE DREPTURI CA MAMA NU
O sa ii trimit o cerere prin posta cu confirmare ca sa fiu sigura ca a primit-o
Din Bucuresti sunt
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
ANAMARIA99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz concediu de odihna de catre angajator radu_elena radu_elena Buna seara, Sunt angajata intr-o firma de paza din 23 sept 2014, iar pana in acest moment nu am beneficiat de concediu de odihna. Am inaintat o cerere de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ContSters60854 ContSters60854 Buna ziua, Sunt angajata la o firma particulara de la 15 iunie 2014. In CIM am trecute 21 de zile de CO pe an. In anul 2014 am avut 11 zile de CO acordate. ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna NLY007 NLY007 Buna seara.Am si eu o mare nelamurire daca ma poate lamuri si pe mine cineva,mai pe larg este vorba de concediu de odihna am vreut sa imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)