avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Capcanele cumpararii doar pe baza titlului de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Capcanele cumpararii doar pe baza titlului de proprietate

Buna ziua,

Caut sa cumpar teren agricol extravilan. Am gasit ceva interesant dar nu are CF, deci nu este intabulat, are doar titlu de propietate.
Spuneti-mi va rog ce riscuri am daca cumpar un extravilan agricol doar pe baza titlului de propietate si cum pot sa verific inainte de cumparare eventualele vanzari multiple, litigii, etc.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 17:23, 13 Iulie 2014
Daca nu este intabulat nu puteti face acte la notar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan argv argv Buna ziua, Detin un teren extravilan pe care as dori sa-l vand, intre timp am gasit si cumparator, acesta doreste sa construiasca pe teren, deci el trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren trecut in registrul agricol roxaP roxaP Am descoperit acum acest forum, care mi se pare foarte interesant. As avea nevoie de un sfat in legatura cu vanzarea unui teren ale carui acte de proprietate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru vanzare benedekb benedekb Buna ziua! Am dobandit terenuri agricole de la parinti,dintre care am vandut cateva.Un teren mi-a ramas,este intabulat,dar nu gasesc titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)