avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stopare penalitati - chemare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stopare penalitati - chemare in judecata

Am un abonat,il chem in judecata pentru un debit neachitat pana la data de 30.07.2014 (presupunem!)
Pana se va termina procesul, dupa vreo 2-3 luni de zile debitul ,din cauza penalitatilor, va creste ....iar debitul din sentinta nu va fi de actualitate .La debitul initial mai curg penalitatile?! Pentru debitul ramas il actionez iar in judecata ,asta in cazul in care nu se opresc penalitatile?!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:16, 14 Iulie 2014
Penalizarile curg conform contractului dintre parti, indiferent daca este sau nu actionat in instanta debitorul.

Prin actiune solicitati debit actualizat conform contract pana la data platii efective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitãþi de întârziere...... quiras quiras Avem situaţia următoare : Lunar emit facturi catre o persoana ,aceasta beneficiaza de serviciile furnizate dar nu isi plateste facturile....Il actionez in ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere anya_anya30 anya_anya30 Buna seara! Am si eu o nedumerire. Intre 2 societati s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare pe o perioada de un an. Cumparatorul, pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Debit restant -hotarare jud.-actiune cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Vă aduc în discutie următoarea spetă: O asociatie de locatari dă un judecată un locatar debitor în anul 2009 şi în cauză se pronunţă o sentintă ... (vezi toată discuția)