avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retragere bani din cont de catre firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retragere bani din cont de catre firma

Un prieten a depus actele pentru emigrare,luand legatura cu o firma americana specializata pe acesta sectiune.Cei de acolo I-au spus ca e mai usor daca fac un Pass Family, dar e un pret mai mare decat si-ar fi putut permite la data aceea.Au platit o suma mica (35$), dar cand salarul respectivului prieten a intrat pe card(in cont) firma aceea a retras suma pentru acel Pass.Mentionez ca persoana nu a fost de acord de loc sa plateasca acea suma.se poate ca cineva sa-ti retraga o suma relative mare (800 E), fara sa aibe acordul tau?Fara sa fi anuntat de banca?Cei de la banca au spus ca nu trebuie nici un accord pentru asta.Repet, nu s-a semnat, nu s-a dat nici un accord pentru acesta retragere!Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
christiank, utilizator
Fara sa fie de acord cu aceasta plata nu se putea face plata, poate a bifat ceva din greseala.
La banca trebuie sa se intereseze.
Multumesc pentru raspuns,dar am omis sa precizez ca totul s-a desfasurat telefonic,persoana in cauza nu a fost de acord cu cerintele firmei respective.Nu a bifat nimic.
Spuneti-mi in ce categorie sa mut subiectul,vad ca nu primesc nici un raspuns.#-oX-(
Mai mult decat sa intrebe la banca pt a afla in ce conditii au facut plata, ce raspuns vreti ?
Apoi, nu e cazul sa dati cu capul sau sa va infuriati, nu toate intrebarile primesc raspuns si nu e nimeni obligat sa va raspunda.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împăcare penală la mediator sau la notar? care sunt diferențele? LGabriel112 LGabriel112 Buna ziua,in primul rand sa explic situatia.Acum cativa ani am fost batut de catre un vecin de cartier in timp ce stateam cu un prieten la o terasa acel ... (vezi toată discuția)
Oprire alocatie pentru o suma virata gresit de banca in contul meu mireya mireya Buna seara.M-am confruntat cu urmatoarea situatie; am gasit in contul meu suma de 400 ron pe care i-am retras nestiind de unde provin )primul gand a fost ca de ... (vezi toată discuția)
Banca nu a respectat modul de trimitere a extrasului de cont asa cum era prevazut in contract camidumitrache camidumitrache Buna ziua, Am si eu o problema...In luna decembrie am incheiat un contract cu o banca, pentru un card de cumparaturi; am specificat de la inceput ca nu ... (vezi toată discuția)