avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire uzucapiune cu accesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire uzucapiune cu accesiune

salut ,sunt in tribunal cu o casa construita de bunicii mei pe un teren cumparat in 1950 ,act de v-c netrecut prin notar , terenul e inscris la primaria sector 5 pe numele bunicilor,cu casa ,din 1955 (potrivit istoricului de rol de la primarie 250mp teren 100m casa) acum cand am facut expertiza cadastrala sunt 300mp.am certificat de unic mostenitor ,act de la P.C. care adevereste ca terenul nu face parte din domeniul public ,acte de la arhiva ca cei care au vandut sunt nascuti in 1904,1906,1907, si ultima trancriere notariala s-a facut in 1912. PROBLEMA:am depus 2 dosare (1-noiembrie,2-in martie) pe care mi sa dat dezinvestire,acum sunt la al treilea si astept contestatia luna viitoare.Avocata,pe care am platito de la inceput cu tot ce a cerut, nu intelege ce se intampla .AVETI IDEE CAM CE AR TREBUI SA FAC???SAU DACA ASA SE INTAMPLA LA DOSARELE ASTEA???
cum adica nu intelege avocatul ce se intampla? nu domnia sa va constituie dosarele?
ba da ,dar ea spune ca sunt complete ,deci ar trebui sa ma bage pe sedinta comuna , in plus prima dezinvestire(respingere) a dosarului s-a facut din cauza ca trebuia sa aduc o adeverinta de la patrimoniu in 10 zile ,iar primaria o da in 30+ (35 in cazul meu) ,la contestatie am fost fara avocata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trece terenul în proprietate dacă moștenitorul a renunțat la teren după succesiune Crin Rusu Crin Rusu Buna ziua stimate domn Avocat Bunicul meu - decedat având calitatea de cumpărător și vânzătorul -decedat, s-a încheiat un antecontract de vânzare- ... (vezi toată discuția)
Mostenire jymy jymy buna ziua.sunt nou pe acest forum si de aceea vas ruga sa ma atentionati daca nu am postat unde trebuie referitor la problema mea.va multumesc.litigiul este un ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau uzucapiune de 30 de ani? calinbubu2004 calinbubu2004 buna...am si eu o problema mare...avem o casa la tara...dar nu avem act de propietate pe teren si pe casa.casa este a strabunicii lui mama. de dansa nu stim ... (vezi toată discuția)