avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Papagal oferit pentru sex! Ea ma acuza de viol eu pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Papagal oferit pentru sex! Ea ma acuza de viol eu pe ea de talharie!

Buna sunt eu , cel care am fost santajat de o gagica din Berbeci cu pasare de 2500 euro ...

www.avocatnet.ro/content/for...

Am incercat sa vorbesc cu mama fetei ... a dat din cap ca-mi va da pasarea inapoi, insa nu s-au tinut de cuvant.

In urma cu 2 luni ne-am facut plangeri penale reciproc! AM acuzat-o de talharie, pt. ca asta a fost, eu eram ametit de la alcool ea a disparut cu Koko ! acuma aflu ca ea mi-a facut plangere pt. viol

Ce va fi ? Am dat declaratii amandoi cam in urma cu 3-4 saptamani :(

Am chemat 5 martori... care au spus ca eram beat crita si ca ea s-a oferit sa fiu generos si sa-i dau pasarea...eu eram mult prea beat sa gandesc logic...aceeasi martori au declarat ca a plecat cu pasarea desi ei au zis sa nu faca asta...

:((

:((:((:((:((
Din punctul meu de vedere sunt 2 infractiuni de denunt calomnios (sau inducere in eroare a organelor judiciare): una facuta de tine, celalta de tipa. Infractiunile de care va acuzati reciproc nu exista. Ea nu poate dovedi ca a fost violata (cu probe, nu pe vorbe), tu nu poti dovedi ca te-a talharit. Mai ales ca zici ca a acceptat dupa targul cu papagalul.
Se pedepseste si denuntul calomnios. Faptul ca ai fost beat reprezinta circumstanta agravanta nu scuza.
Eu cred ca actul in sine nu a fost un viol."Targul" a fost cam scump din punctul meu de vedere:D, tinand cont de costul lui Koko.Si o nelamurire,martorii au asistat la toata povestea asta?:D
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
@lucianrosca:
La inducerea în eroare a organelor judiciare, sesizarea trebuie sa fie mincinoasa, faptele prevazute de legea penala ce formeaza obiectul sesizarii sa fie nereale, la ei faptele s-au petrecut numai ca fiecare are o interpretare proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - declaratii false Martonze Martonze Bună ziua, În ultimul proces avut, reclamantul a făcut plângere penală împotriva mea, (după demararea procesului), pentru a constitui probe. După 2 ... (vezi toată discuția)
Acuzația de calomnie si defăimare Macesului Macesului O fostă prietenă mi a deschis plângere la poliție pt santaj pe baza unei certi telefonice înregistrate de ea. Este fals. Dar pe baza plangerii am fost ... (vezi toată discuția)
Cineva ma acuza de furt pe nedrept Anamaria Ciocan Anamaria Ciocan Buna ziua! Am o întrebare, în urmă cu câteva zile m-am mutat într-un apartament nou, prietenul meu a venit în vizită pentru câteva zile , iar colega de ... (vezi toată discuția)