avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata

Buna seara,
As avea urmatoarea intrebare:
Cum pot proceda legal pentru a incheia un contract de prestari servicii ca persoana fizica neautorizata cu o alta persoana fizica sau firma in vederea realizarii unui site de o complexitate ridicata. Mentionez ca as dori sa inchei un contract intrucat acesta as vrea sa contina niste clauze atat de plata cu termene stabilite cat si de functionalitate.
Multumesc pentru raspuns
Contract banal de prestari servicii in baza codului civil.
Multumesc pentru raspuns dar va rog sa detaliati.
Incheiat conform codului civil, puteti insera clauzele pe care le doriti numai sa le accepte si partenerul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila cu pf si pfa Dana Muresan Dana Muresan Buna, As dori sa stiu daca din punct de vedre juridic este legal sa se fie incheiat cu o persoana fizica autorizata o conventie civila. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)
Tip de contract sau conventie civila cu persoane straine Dana Muresan Dana Muresan As dori sa stiu care este regimul juridic in materie de contrcate in momentul in care eu ca si societate/entitate doresc sa inchei un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Plata colaboratori part-time elena050 elena050 Buna ziua, Cum pot plati niste persoane care lucreaza aleator (in functie de solicitarile firmei, timp variabil si zile variabile)? De exemplu intr-o luna ... (vezi toată discuția)