avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune- cui ma adresez in acest caz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune- cui ma adresez in acest caz?

Buna ziua,
imobilul in care locuiesc este alcatuit din casa cu 2 apartamente si doi proprietari si teren cu 3 proprietari: eu, proprietarul 2 si statul. Eu vreau sa concesionez terenul de la stat. Ce sanse am? si Cui sa ma adresez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 16:15, 16 Iulie 2014
nici o sansa
terenul il aveti in folosinta gratuita sau chirie si nu concesiune, cred

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E mai rentabila concesionarea decat aportul cu un teren in firma ? olden olden in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)
Cumpărare apartament în bloc amplasat pe terenul primăriei. este o situație des întâlnită? Crispy2014 Crispy2014 Buna seara, Vreau sa achiziționez un apartament in București, și am aflat terenul de sub bloc nu este al proprietarilor ci al PMB. (bloc construit in ... (vezi toată discuția)
Taxa pe teren innocent innocent Conform art. 256 din noul cod fiscal, pentru terenurile proprietate publica sau privata a statului si care au fost concesionate, inchiriate, date in ... (vezi toată discuția)