avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntarea la UP - lamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntarea la UP - lamurire

Povestea mea ar incepe asa am fost chemat la parchet sa dau o declaratie pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu,fara drept (marijuana) asa scria in foaia care am primito dupa ce am dat declaratia, tin sa mentionez ca nu m-au gasit cu nimic pe mine doar am fost filat/filati.
Acu cateva zile am primit o scrisoare acasa in care scria: Va facem cunoscut, ca prin rechizitoriul cu nr. de mai sus din data de .... s-a dispus renuntarea la urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de detinere de droguri de risc pentru consum propiu, fapta prev. si ped. de art. 4 alin. 1 din legea nr.143/2000, cu aplic. art.35 alin. 1 C.p.

Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce patesc, daca este vreo urmare si ce ar fi cel mai bine sa fac deoarece nu vreau sa raman cu dosar penal sau ceva urmari.
Mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu politia si sunt un pic panicat.

Va nultumesc!
Nu se va mai întâmpla nimic, s-a renunțat la urmăriea penală.
Aveți grijă de acum înainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am primit o ordonanță în care procurorul dispune ... Andrsz03 Andrsz03 Bună seara. Am primit o ordonanță în care procurorul dispune clasarea privind săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc pentru ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Detinerea de droguri, consumul ulterior abrcdbra abrcdbra Daca se intilnesc 3 prieteni si : Primul detine droguri si le consuma (marijuana) Al doilea doar le consuma (marijuana) Iar al treilea doar este linga ei, ... (vezi toată discuția)