avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Am primit o ordonanță în care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Am primit o ordonanță în care procurorul dispune ...

Bună seara. Am primit o ordonanță în care procurorul dispune clasarea privind săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu dar dispune și renunțarea la urmărirea penală pentru aceeași faptă. De ce ?
Cel mai recent răspuns: Andrsz03 , utilizator 00:40, 20 Februarie 2025
Bună seara. Trebuie vazut ce scrie, probabil nu ati inteles exact ce scrie. Poate sunt doua fapte, sau poate este o greseala.
Pe ordonanța scrie “dispun clasarea cauzei privind infracțiunea de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu prev. De art. 4 alin (1) (2) din legea 143/2000” iar la punctul 2 scrie “dispun renuntarea la urmărirea penala privind infracțiunea de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu prev. De art. 4 alin (1) (2) din legea 143/2000” e o singura fapta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare dosar detinere droguri de mare risc in vederea consumului propriu marianpop marianpop Analizând probele administrate în cauza, condițiile obiective ale depistării celor două persoane, respectiv noaptea, faptul că drogurile nu au fost ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la up - lamurire akke550 akke550 Povestea mea ar incepe asa am fost chemat la parchet sa dau o declaratie pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu,fara drept (marijuana) asa ... (vezi toată discuția)