delippity a scris:
Eu n-am fost nemulţumit de răspunsul colegei dumneavostră, ci de faptul că mi-a acordat 3 răspunuri, iar în toate îmi spunea să plătesc taxele. Sunt conştient de faptul că sunt mai limitat dacă n-am urmat facultatea de drept, dar ştiu să citesc. Având în vedere că în discuţia mea cu doamna secretară am avut parte de aceleaşi răspunsuri la toate întrebările, am făcut o comparaţie între colega dumneavostră şi doamna secretară.
Nu mai faceti astfel de comparatii. Asa gandim noi, femeile, ce e taxa, trebuie platit. Era firesc ca si secretara respectiva sa gandeasca si sa va indrume la fel. In fond, asa e regulamentul institutiei. Precizarea mea ,,in trei raspunsuri ,,nu a fost cu titlu de admonestare, si nu are relevanta faptul ca aveti sau nu o facultate de drept. Sunt absolut convinsa ca puterea dvs. de a discerne nu are legatura cu acei ani de dupa bacalaureat. Si ca sunteti constient ca banii vor trebui platiti, mai devreme sau mai tarziu.
Incercati totusi sa faceti mai mult decat sa va prezentati la ghiseul de la universitate. Faceti cerere la decan, solicitati imperios motivare scrisa - fara violente verbale sau fizice- si apoi in cele din urma, consultati-va cu un avocat.
Eu sunt economist, nu am studiat la Babes si nu am nicio tangenta cu personalul didactic de acolo.
Succes in demersuri.
Si inca ceva, in niciun caz nu declarati un neadevar legat de diploma pe undeva.Va atrageti mult mai multe pe cap decat problema rezolvabila a acelei diplome retinute.