avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Trebuie sa suspend contractul de munca si sa declar in revisal 3 zile de cfp pentru un angajat care are probleme personale ?Si in ce termen trebuie declarat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 17 Iulie 2014
Suspendare unui c.i.m. se opereaza si se transmite in REVISAL in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Problema este ca persoana respectiva isi ia cfp doar 3 zile, din 21.07.2014 pana in 24.07.2014, data de 27 fiind si data incetarii suspendarii. Eu trebuie sa declar macar in 24 ca sa pot sa incetez suspendarea si sa inceapa lucrul in 27?
data de 24 in loc de 27
Nu se poate sa il pontati ca Invoit?
Termenul incepe sa curga din 21.07.2014.

data de 24.07.2014 = data sfarsit suspendare = data incetare suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim-revisal p_orsyka p_orsyka Buna ziua, ma puteti lamuri va rog. Daca am o cerere de concediu fara platal de 3 zile de la un angajat, conf. codului muncii ar trebui sa fac suspendare de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)