Buna seara.Acum ceva timp comisia de audit a constatat lipsa unei sume de 20000 lei in gradinita noastra. Eu ca si administrator incasam banii parintilor din gradinita pe care ii predam contabilei impreuna cu chitantele in roz aferente sumei fara a intocmi un proces verbal.Contabila facea foaia de varsamant si o semna impreuna cu directoarea la care eu nu aveam acces niciodata sa vad daca suma predata de mine corespunde cu cea depusa.Registrul de casa il facea tot contabila la care eu nu aveam acces.In urma controlului vor sa imi impute si mie aceasta suma. Mentionez ca in urma controlului au reiesit depuneri mai mici decat ce incasasem eu lunar.Parintii au venit cu chitantele sa certifice faptul ca au platit dar ele nu se regaseau si in registrul de casa.Deci s-au facut depuneri mai mici si au fost sustrase si chitantele in roz. Intrebarea mea este cum ma pot apara sa nu imi impute mie aceasta suma?
Plata furnizori
tdana24
Buna ziua, am nevoie de o lamurire: am luat marfa pe 10 facturi in valoare de X lei, facturi pe care trebuia sa le achit in 30 zile. O mare parte din bani, ... (vezi toată discuția)