Daca aveti contract cu furnizorul de apa si platiti apa direct la furnizor sigur ca nu aveti treaba cu asociatia. Facand comparati cu energia electrica din apartamentul dumneavoastra, sper sa ne lamurim. Cu furnizorul de energie electrica aveti contract si platiti direct la acest furnizor in baza facturii.
Furnizorul dv de apa va emite factura separat numai dumneavoastra, aveti contract separat cu acesta?
Nu platiti apa la asociatia de proprietari?
Eu cred ca platiti apa la asociatia de proprietari, ca administratorul intocmeste listele de plata, ca la asociatie se gestioneaza consumul dumneavoastra si al tuturor proprietrilor din acea asociatie s.a.m.d. Si cred ca asa este pentru ca ati postat intrebarea dumneavoastra in acest forum ce trateaza problemele asociatiei de proprietrai iar in mesajul urmator chiar spuneti ca
ma tem sa anunt conducerea asociatiei si incerc sa gasesc o solutie sa nu ma trezesc ca imi pun in cap toate pierderile din condominiu
Asadar dumneavoastra stiti, intelegeti ca asociatia gestioneaza blocul, scara dumneavoastra iar in ultimul mesaj spuneti ca
nu inteleg ce treaba are asociatia
.
Recititi ce ati scris, reganditi si vedeti ca dumneavoastra aveti treaba numai cu asociatia si nu cu furnizorul de apa. Eu ma bazez pe ceea ce ati scris dumneavoastra.
Dupa ce ati precizat ca este vorba de al doilea sigiliu, cel ce sigileaza apometrul in instalatie si nu cel de la metrologie, este si mai evident ca numai la asociatie trebuie sa apelati si nu in alta parte.