nucu$ a scris:
Fiind vorba despre un autovehicul produs in tara, obtineti valoarea de la producator.Valoarea facturii s-ar putea sa nu corespunda pretului producatorului, fiind posibil sa cuprinda componente in plus (adaosuri comerciale) sau in minus (promotii).
\"Uzura\" se ia din tabelele Anexa 3, pentru ani intregi sau perioade de 6 luni, la fel parcursul mediu de 15000km/an (nu se calculeaza la nivel de nr. zile)
Se ia uzura de noua, in intervale de cate 0,5 ani... numarul de km raportat la vechime se ia inclusiv la numarul de zile,... 15000km/an,.... daca masina are 4 ani 3 luni o saptaman si 2 zile cum calculati? Nu la nr de zile ? :)
Se poate si deduce usor formula,... nu o sa stau acum sa ma gandesc pentru ca diferenta e irelevanta dupa cum am spus.
Zic asta pt ca inspectorul mi-a aratat,... oricum luam imi dadea peste deci omul nu avea nimic de piedut doar de "plictiseala" sau nu stiu de ce (poate ca a vrut sa fie de treaba) mi-a aratat. Eu ca luam cu 5 ani ca luam cu 6 oricum depaseam si indiferent cati km ai nu se poate da mai putin de starea "satisfacatoare" conform cu uzura,... diferenta o face cand sunt valori apropiate de medie atunci te indrepti in sus sau in jos cu 0,5%.