avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de un sfat.Am bãtut o persoanã.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de un sfat.Am bãtut o persoanã.

Am nevoie mai mult de experienta dvs. decat de ajutorul dvs. juridic...


L-am batut pe unul pt. ca se uita la prietena mea in club, si pt. ca aveam boala pe el. Am facut-o alaturi de alti 3 indivizi. L-am prins in timp ce venea acasa de la club si i-am dat. 25 zile IML, maxilar rupt, o coasta.. etc.dar acuma e 100% ok, fara sechele..

Cam care sunt sansele ca el sa se razbune pe mine? NU pot dormi linistit... ne-a tarat pe la politie/parchet dar fiind mai multi am luat mereu NUP.

Chestia a fost in urma cu 2 ani.
Cel mai recent răspuns: pika21 , utilizator 19:28, 21 Iulie 2014
da da da , l-am bagat in penal si ne-am si scos...dar ce sanse avem ca el sa se razbune?
25%? 50%?
Fiti mai explicit, la ce va referiti, in penal v-am spus ca s-a cam terminat pentru el, este posibil sa va ceara despagubiri in civil, in ce baza s-a dat ordonanta de NUP?Daca a fost pe vechiul cod de proc.pen., art.10, ce litera?
Eu cred ca se referea daca nu cumva persoana pe care a agresat-o pt. ca avea boala pe ea... nu ii va incedia masina... sau nu il va astepta cu gasca in fata blocului :))) nu o va injunghia pe prietena lui...

doar asa ca dupa ce l-au bagat in spital au si mintit sa ia nup :))
Poate fi sesizata instanta civila, pentru a fi angajata raspunderea civila a dumneavoastra.
Am vorbit pe privat/messenger cu respectivul.

A primit NUP pt. ca nu se poate preciza in mod clar ca fapta au fost savarsita de ei. Au declarat mai multi ca erau in cu totul alta parte, altfel la cate zile de ingrijire medicale avea victima...

El se intreaba daca respectivul se poate razbuna, sa-l bata si pe el... sau sa puna pe cineva. Victima se pare ca este un cetatean mediu ... student, familie buna,etc.

:D :D :D: :D

cam atata am aflat :D

Alte discuții în legătură

Cuvintele spuse la suparare... sau din lauda constituie proba?! satir satir Am fost agresat in urma cu 2 ani de catre o gasca compusa din mai multi indivizi. Unul dintre baieti a fost gasit batut recent in fata casei, destaul de grav, ... (vezi toată discuția)
Fractura mandibula in noaptea de pasti Bogdan O Bogdan O Buna ziua , Scriu aici in numele unui prieten care din pacate a avut nenorocul ca in dimineata de pasti 24.04.2011 sa fie omul nepotrivit la momentul si ... (vezi toată discuția)
Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. sotul meu a înjunghiat ... Mirunaicmm Mirunaicmm Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. Sotul meu a înjunghiat un coleg de muncă pe motiv că am ieșit la o cafea cu el. L-a urmărit și i-a bagat ... (vezi toată discuția)