avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata(art.278 cpp)

solutia prin hotarare definitiva, in baza art 341 alin 6 lit a cpp respinge cererea formulata de petent impotriva rezolutiei a parchetului de pe langa judecat....
mai are petentul vreo cale de atac?

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 22:36, 17 Iulie 2014
Încheierea prin care s-a pronunţat aceasta soluţie este definitivă, nu mai aveti cale de atac.
Multumesc mult pentru raspuns.
O seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva solutiei procurorului respinsa- definitiva/se mai poate ataca? ContSters327384 ContSters327384 Azi , nefiind prezent s-a judecat contestatia mea , impotriva solutiei date de prim-procurori . Solutia pe scurt: În baza disp.art. 341 alin. 6 lit a Cpp, ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva camera preliminara Anatol2017 Anatol2017 Am ajuns la camera preliminara cu expertul pe care l-am acuzat de marturie mincinoasa. M-am reprezentat singur. Am depus o expertiza intocmita de un expert ... (vezi toată discuția)
Revizuire respinsa cati cati 18.01.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: C14 C.P./FOND Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 459 alin. 5 Cpp rap. la art. 452-453 ... (vezi toată discuția)