Buna seara,
In urma cu aproape 3 luni,am imprumutat cuiva suma de 550 ron.Din pacate,persoana respectiva nu mi i-a dat inca(presupun ca nu ii are),eu doresc sa stiu daca exista vreo modalitate sa mai recuperez acei bani? Nu au fost martori in momentul cand am dat acei bani,iar cateva cunostinte ale mele stiu din auzite,dar nu au vazut efectiv cand i-am imprumutat.Multumesc.
Incercati sa incheiati cu respectivul document prin care sa precizeze termenul de restituit imprumutul
Daca obtineti documentul si beneficiarul imprumutului nu intelege sa se achite de obligatia restituirii imprumutului,in baza dcumentului puteti sa il actionati in instanta
Ideal e sa va faceti probe din care sa rezulte ca are sa va dea acei bani ca sa il puteti actiona in judecata.
Ii puteti trimite sms in care sa il intrebati in cat timp crede ca va poate returna cei 550 de lei imprumutati, poate va raspunde si astfel aveti o proba. E adevarat ca va poate raspunde ca nu va datoreaza bani si nu stie despre ce vb si astfel nu e in favoarea dvs.
Recuperare datorie
RUBYS
VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT SA REZOLV O PROBLEMA. ACUM 4 ANI AM IMPRUMUTAT UN PRIETEN CU O SUMA DE BANI. DEORECE II AVEAM IN BANCA, I-AM TRANSFERAT DIN ... (vezi toată discuția)