avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act notarial

se poate cere in instanta anularea unui act de donatie pe motiv ca semnatura unuia dintre semnaturi e falsa?mentionez ca originalele donatorilor si a donatarei nu sunt de gasit.ce sanse ar fi?faptul ca persoana respective careia I se contesta semnatura nu semneaza la fel il pune in incurcatura?dar faptul ca acum doi ani a fost dat in judecata pentru ingratitudine tocmai pentru ca se incearca anularea acestui act pe toate caile avand o hotarare favorabila (a fost respinsa ca neintemeiata),il ajuta?poate tine loc de act authentic?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:02, 20 Iulie 2014
Ptr a se putea obtine in situatia dvs. anularea este nevoie de original ptr a se putea face o expertiza grafologica pe baza careia sa se decida daca semnatura in cauza este sau nu a celui ca se afirma ca este semnatar! Banuiesc ca se poate obtine originalul si de la notarul care a autentificat donatia, daca este necesar acest lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru fals in inscrisuri romex romex Stimati domni , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : Am depus o plangere penala impotriva unui membru al familiei care a facut un act sunb ... (vezi toată discuția)
Intelegere intre frati cu acordul mamei romex romex Doi frati fac o intelegere sub forma unui imprumut scris sub semnatura privata , prin care se face intelegerea ca daca unui dintre cei doi nu-i returneaza o ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii fals eleonora78 eleonora78 buna ziua, as dori sa stiu cum pot sa fac, cu ce lege, art. sa sesisez o instanta sa traga la raspundere o sacietate care a folosit cu buna stiinta un ... (vezi toată discuția)