Se poate sa ma ajute si pe mine cineva, daca a mai intalnit aceasta situatie: contract de finantare incheiat cu APDRP in temeiul Masurii 312 si dupa 2 ani de la data incheierii contractului se elibereaza proces verbal de constatare a ne mentinerii eligibilitatii intrucat am mutat utilajele achizitionate de la sediu la punctul de lucru al aceleiasi societati, punct de lucru legal infiintat ?????
Exista ceva materiale sau jurisprudenta referitoare la delocalizarea bunurilor obtinute din finantare europeana din care sa rezulte ca fiind legala schimbarea locatiei la punctul de lucru?????
P.S. scopul contractului nu consta in dezvoltarea rurala pe o anumita zona ci in dezvoltarea rurala in general!
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti mai exact ,acei doi ani au trecut de la semnarea contractului de finantare?
la cat timp de la semnarea contractului ati terminat procesul de implementare?
va aflati in peroada de monitorizarecand ati mutat utilajele?
daca ati da detalii mai concrete ar putea primi un raspuns clar si la obiect.
In mod legal si in conformitate cu prvederile contractului de finantare pentru mutarea utilajelor
trebuia sa obtineti o aprobare,consultantul dumneavoastra trebuia sa va spuna cum sa procedati.
Acum aveti de alergat si probabil veti primi corectii ,dar nu va pot spune mai multe pentru ca nu am toate datele .
Spalatorie auto.
cristy_love88
Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)