avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare de bani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare de bani

am luat pe cineva sa-mi faca o izolatie la casa si si-a batut joc de lucrare,nu am nici un act de garantie semnat cu respectivul individ in plus i-am mai dat si bani in avans.Cu doi martori si o inregistrare video-audio a-s putea demonstra in fata curtii ca el mi-a facut lucrarea ?in inregistrarea video-audio fiind explicate toate detaliile despre intelegerea dintre noi doi de la inceput,unde el recunoaste ca a lucrat la acea casa.VA MULTUMESC
Da, intr o plangere penala pentru inselaciune ar fi utila o asemenea proba... intr -o actiune civila de recuperare creanta, mai putin va ajuta
Este vorba de neindeplinirea unui contract, nu vad sa fie incidenta legea penala.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Adresati-va instantei de judecata, in vederea rezilierii contractului perfectat, precum si pentru a opera repunerea partilor in situatia anterioara .( conform principiului "restitututio in integrum")
problema e ca nu am semnat nici un contract cu respectivul .....
ma bazez doar pe o inregistrare video-audio in care afirma ca el a lucrat la acea lucrare si un martor
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, Împotriva unui angajat se poate deschide o acțiune ... LaurLucreția LaurLucreția Bună seara, Împotriva unui angajat se poate deschide o acțiune daune interese? Așa mi se tot spune...Sunt amenințată că se vor aduce martori care să ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare audio sedinta cercetare disciplinara cyan cyan Este legal ca sedinta de cercetare disciplinara sa fie inregistrata audio prin intermediul unui reportofon in conditiile in care persoanei cercetate ... (vezi toată discuția)
Inselatorie cu autoturism petean petean incerc sa expun pe scurt : am fost inselat in cel mai ordinar mod de catre un individ care in baza unui contr. de mina a vindut masina mea in decurs de ... (vezi toată discuția)