avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire la serviciu din concediul de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire la serviciu din concediul de crestere a copilului

Va rog,daca se poate,sa ma ajutati.In momentul de fata sunt in concediul de crestere a copilului si in data de 3 septembrie ar trebui sa incep munca si sa ramana tatal copilului acea luna obligatorie.Problema mea este ca mi-am gasit alt loc de munca si nu stiu cum sa procedez.Am inteles ca daca nu te intorci la vechiul loc de munca macar o zi perioada de concediu de cresterea copilului nu va fi trecuta ca si vechime in munca.Este adevarat?Cum sa procedez?Exista o lege ptr asa ceva?
Va multumesc anticipat.
#-o
Cel mai recent răspuns: roelle , utilizator 12:20, 24 Iulie 2014
1. Nu este adevarat ce ati auzit.

2. Reluati activitatea unde doriti dvs. sau puteti sa nu o reluati deloc si sa stati acasa.

3. Perioada de CCC ramane ramane vechime in munca indiferent daca si unde reluati activitatea sau daca stati acasa.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.O zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca dupa concediul pentru crestere copil IasminaT IasminaT Buna ziua, anul viitor va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa ce am stat 2 ani cu copilul acasa! Ideea este ca eu as vrea sa nu mai lucrez in locul ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)