avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare testament

buna ziua,
Soti care si-au facut reciproc cate un testament pentru lasarea bunurilor ,ea purtand un alt nume ,si care nu are trecut CNP-ul ,se pare ca trebuie anulat;
trebuie sa se prezintte amandoi la Targoviste pentru anulare sau se face un altul in alta parte care il anuleaza pe cel anterior?
se poate un raspuns urgent?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 17:36, 21 Iulie 2014
se poate face oricand altul, ultimul testament il anuleaza de fapt si de drept pe cel anterior
raspunsul corect e sa se prezinte la acelasi notar/orice notar/alt notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă ... Arboleas Arboleas Buna ziua ! Fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă mie totul ( nu avem copii ) iar el nu are părinți frați nepoții in viata ..între timp am ... (vezi toată discuția)
Preobleme cu testamentul reciproc! ajutor va rog! fier2otel fier2otel Buna seara, Va scriu pentru cinevas care are o problema legata de testament. In continuare am sa va prezint datele: Doua persoane sot si sotie care detin un ... (vezi toată discuția)
Testament in favoarea unui strain Irina Ion Irina Ion Sotului ar trebui sa ii revina la moartea persoanei care a facut testamentul la notar toate bunurile mobile si imobile. 1. sotul nu e ruda cu domnul respectiv. ... (vezi toată discuția)