avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TAXA JUDICIARA DE TIMBRU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TAXA JUDICIARA DE TIMBRU

Buna seara, am facut o contestatie la o amenda rutiera acum 1 an de zile , si la inceputul luni am primit o comunicare sa depun inscrisurile si taxa judiciara de timbru in termen de 10 zile ( pana la data de 14/07 ) Problema e ca am depus ce mai aveam de depus in afara de taxa care am depus copie de pe aceasta si nu originalul . E tarziu sa o depun acum in original? Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 23:40, 21 Iulie 2014
Chitanta de la taxa de timbru judiciar se depune in original.
Este cam tarziu, e adevarat, dar incercati totusi sa o depuneti direct la instanta prin serviciul registratura. Explicati motivele pentru care ati intarziat atat cu depunerea acesteia.
Depinde de instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarire ioanandrei ioanandrei Stiu ca o hotarire data in prima instanta intr-un proces comercial, este executorie de drept(deci nu trebuie investita cu formula executorie ) si nici nu ... (vezi toată discuția)
Notificare la contestatie amenda auto Cornel Morar Cornel Morar 1. Am primit amenda contraventionala auto pentru oprire interzisa si lipsa documente. Cuantum amenda 840 lei. 2. Am depus contestatie la PV de contraventie in ... (vezi toată discuția)
Comunicare anulare cerere mariustz mariustz Buna ziua, Am depus pe 6 o contestatie pentru un p.v si azi am primit comunicare sa fac dovada cu urmatoarele: 1. Obligatia de a depune 1 exemplare ... (vezi toată discuția)