avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru unic de control pentru sediu secundar.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru unic de control pentru sediu secundar.

Buna ziua,
trebuie sa cumpar registru unic de control pentru un sediu secundar fara salariati deschis intr-ul alt sector? Daca aveti si o baza legala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariusf09 , utilizator 09:26, 22 Iulie 2014
Buna ziua!
Da. -art.5 pct.2 din legea 252/2003."Registrul unic de control se ţine la sediul social şi la fiecare sediu secundar pentru care s-au eliberat avize/autorizaţii şi/sau acorduri de funcţionare."

Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
Elis Ismail, Contabil
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci? Multumesc (vezi toată discuția)