avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Am primit acasa o amenda ce am primit-o acum 2 saptamani pe care nu am semnat-o . nu e rutiera , am luat-o la sectia de politie , cum as putea proceda in instanta sa o contest
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:58, 22 Iulie 2014
Buna ziua,
Formulati in instanta contestatie in termenul prevazut de lege si care e stipulat in partea de jos a P.V.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda veche de 1 an ,ajunsa la taxe si impozite . DanCcm DanCcm Buna ziua . Zilele trecute mi-a venit acasa impozitul cu o valoare de 1.000 ron pentru amenda contraventionala . Am ramas surprins de suma si nu imi puteam ... (vezi toată discuția)
Pot cere o copie dupa o declaratie? sau macar un numar de inregistrare? Alexm85 Alexm85 Am fost oprit pe strada si intrebat despre un incindent din zona. Ca un bun cetatean am vrut sa ajut..si am ajuns la sectia de politie unde am dat o ... (vezi toată discuția)
6 puncte pt ca nu am avut la mine talonul masinii,desii legea spune 4 puncte cyp424 cyp424 buna ziua aseara am mers sa duc masina la garaj,care e situat la 5 case departare de unde locuiesc,si nu am luat nici un act,nici macar telefonul cu ... (vezi toată discuția)