Buna ziua, am un prieten care a furat din mai multe supermarketuri diverse produse alimentare (le-a consumat acolo si a plecat fara sa plateasca) , produse cum ar fi : doua savarine, doua smantani, o bucata de branza ,prajituri etc chestii de genul si a facut chestia asta de f multe ori(10 ori cel putin) a trecut aprox un an de zile de cand nu a mai facut aceste lucruri si nu o sa le mai faca, din ce a citit pe internet s-a cam speriat in legatura cu pedeapsa cu inchisoarea si vrea sa stie daca mai risca acest lucru avand in vedere ca a trecut aprox un an de cand a furat si ca s-a lasat si nu va mai fura . Va multumesc si sper sa-mi puteti raspunde.
ok, dar avand in vedere ca a trecut un an si jumatate si nu a primit nimic pana acum, poate sta linistit? sau mai risca sa primeasca ceva si sa faca inchisoare ? multumesc.
V-am mai raspuns la inceput la intrebarea asta, chiar nu am cum sa va spun ceva sigur, doar pot banui ca nu va mai fi chemat acum, dupa ce a trecut 1 an si jumatate de la respectivele fapte.
Furt, bun inapoiat
Rnutzu
Intr-o zi am trecut pe la niste colegi de-ai mei la camin si nu era nimeni in camera iar usa era deschisa,am intrat si am furat o camera foto,mai erau ... (vezi toată discuția)