avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furtul din supermarketuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furtul din supermarketuri

Buna ziua, am un prieten care a furat din mai multe supermarketuri diverse produse alimentare (le-a consumat acolo si a plecat fara sa plateasca) , produse cum ar fi : doua savarine, doua smantani, o bucata de branza ,prajituri etc chestii de genul si a facut chestia asta de f multe ori(10 ori cel putin) a trecut aprox un an de zile de cand nu a mai facut aceste lucruri si nu o sa le mai faca, din ce a citit pe internet s-a cam speriat in legatura cu pedeapsa cu inchisoarea si vrea sa stie daca mai risca acest lucru avand in vedere ca a trecut aprox un an de cand a furat si ca s-a lasat si nu va mai fura . Va multumesc si sper sa-mi puteti raspunde.
Cel mai recent răspuns: andreicristi , utilizator 14:12, 19 Decembrie 2014
ok, dar avand in vedere ca a trecut un an si jumatate si nu a primit nimic pana acum, poate sta linistit? sau mai risca sa primeasca ceva si sa faca inchisoare ? multumesc.
Sa nu stea linistit deloc ca se apuca din nou de gainarii, sa fie in alerta ca poate primi oricand.
asta ca sa-l ajut pe el sa fie pe drumul cel bun, dar pt mine ca ruda si prieten, este sigur ca nu va mai primi ceva sau sa riste sa faca puscarie?
V-am mai raspuns la inceput la intrebarea asta, chiar nu am cum sa va spun ceva sigur, doar pot banui ca nu va mai fi chemat acum, dupa ce a trecut 1 an si jumatate de la respectivele fapte.
pai si ce ar putea face ca sa fie sigur ca nu risca vreo pedeapsa cu inchisoarea cu executare??multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtul, pedepsire mariaaradu mariaaradu furtul se pedepseste cu inchisoare? daca da, la ce suma furata? ca banuiesc ca nu se face pt un pachet de tigari sau un pachet de gume... etc (vezi toată discuția)
Furt din locuinta sau abuz de incredere ? mumix mumix am avut cheie de la un apartamet si am intrat in apartament cu un prieten si am furata cateva bunuri. propietaru apartamentului fiind varul mamei mele. exista ... (vezi toată discuția)
Furt, bun inapoiat Rnutzu Rnutzu Intr-o zi am trecut pe la niste colegi de-ai mei la camin si nu era nimeni in camera iar usa era deschisa,am intrat si am furat o camera foto,mai erau ... (vezi toată discuția)