avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte de identitate- acordul uzufructuarului ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte de identitate- acordul uzufructuarului ?

buna, imi expira buletinul si detin jumatate din casa pe adresa pe care i-l am deja facut,prin contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunica sotului meu.Mai este nevoie de prezenta batranei la depunerea actelor ptr noul buletin, cand figurez proprietar inclusiv pe extrasul CF? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:32, 22 Iulie 2014
Vi s-a raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin in imobil cu clauza de uzufruct Gabrielro22 Gabrielro22 Buna , sunt proprietara unei 1/2 cota parte dintr-un imobil,impreuna cu sotul meu, in urma unui contract de intretinere cu uzufruct viager facut cu bunica ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu Gabrielro22 Gabrielro22 buna ziua,avem in intretinere pe bunica sotului meu,cu contract de intretinere viagera,din 2003,figuram coproprietari in CF. Bunica a plecat de acasa de 16 ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa dupa deces Kathyp Kathyp Buna ziua, In data de 05.02.2013 bunica cumnatului meu (in continuare il voi numi M.) a decedat. M. are contract intretinere si uzufruct ,in urma acestuia el ... (vezi toată discuția)