avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare credit

Buna ziua.
Va prezint situatia in care ma aflu: am un credit pe persoana fizica de recuperat de la o firma si nu stiu daca merita sau nu sa ma inscriu la masa credala.Creditul este de peste 20.000 euro si activele firmei nu valoreaza mai mult de 4000 de euro.Alti creditori nu au mai mult de 3000 de lei de recuperat de la firma aceasta.
Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: tiberiussly , utilizator 15:01, 22 Iulie 2014
Avand in vedere ca datoriile fata de salariati si stat au prioritate in ordinea acoperirii debitului... Sincer, nu prea merita. Dvs. sunteti persoana fizica, deci un creditor care se situeaza undeva spre finele listei de creditori si vor fi indestulate primele categorii de mai sus. Daca activul firmei este de 4000 Euro si dvs. aveti de recuperat 20.000 Euro, nu prea vad o solutie.
Alte creante nu mai exista fiindca datoriile la salariati si catre stat sint achitate, la banci nu exista credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa imi pot recupera banii imprumutati? Fullbet Fullbet Buna ziua, este o poveste mai lunga dar sper sa aveti timp sa o cititi si sa ma ajutati, in urma cu aproximativ 2 ani i-am imprumutat unui prieten 9.000 euro ... (vezi toată discuția)
Executare silita blmirela blmirela buna ziua, am de recuperat o suma in cadrul unui contract de imprumut cu o pers. fizica numita x. X este si administratorul unei firme pe care a bagat-o in ... (vezi toată discuția)
Programul "prima casa" marza_alexa marza_alexa Am citit intr-un articol de ziar ca persoanele fizice care vor sa beneficieze de acest program trebuie sa aiba un salariu de minim 3000 de lei (pentru cele ... (vezi toată discuția)