avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deducere cheltuieli contracte de comodat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deducere cheltuieli contracte de comodat?

1) Sediul firmei este in apartamentul de 1 camera unde stau si eu. Am inteles ca pot deduce 50% din cheltuieli (electricitate,gaz,internet,telefon mobil).

Pentru a face aceste deduceri, trebuie sa fac contractele pe numele firmei? Sau totul ramane pe numele meu? Cum se procedeaza: de ex. platesc factura ca persoana fizica dupa care virez 50% din aceasta suma de pe firma pe cont personal? Sau cum?

2) Am o masina pe numele meu. Pot deduce 50% din combustibil fara a justifica utilizarea autovehiculului?
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
raduma, utilizator
Cel mai recent răspuns: raduma , utilizator 14:28, 22 Iulie 2014
3) inca ceva: cum pot deduce mâncare sau băutură? De ex comand o pizza in timpul de munca? Cum pot deduce aceasta cheltuiala?
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
raduma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - cheltuieli deductibile karmen_olaru karmen_olaru Am o mare rugaminte: poate cineva sa-mi explice daca este corect ca, in cazul unei PFA, toate cheltuielile legate de intretinerea propriei locuinte (curent, ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Deduceri pfa mariamihaileasa mariamihaileasa 1.Am un PFA si as dori sa stiu cat as putea sa deduc din cheltuielile pentru locuinta (intretinere, lumina, internet si telefon fix) daca sediul firmei este in ... (vezi toată discuția)