avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cota indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cota indiviza

va rog, ce reprezinta cota indiviza de 1/1 (pentru doi coproprietari)?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: eugen1959 , utilizator 08:19, 15 Mai 2009
1/1?:-/:-/. Reveniti cu informatii , detaliati situatia....
Probabil faptul ca cei doi proprietari detin in coproprietate intreg imobilul . Dar in ce contest apare o asemenea afirmatie?
IN URMA FINALIZARII CONSTRUCTIEI SI A RECEPTIEI ACESTEIA S-A FACUT INTABULAREA IN CARE SE SPECIFICA FAPTUL CA CEI DOI PROPRIETARI O DETIN IN COTA INDIVIZA DE 1/1.
SE POATE CONSIDERA CA DETIN COTE EGALE?


MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren coproprietate ContSters88252 ContSters88252 doua persoane detin in coproprietate(in devalmasie cote de 1/1) un teren.Unul dintre ei construieste legal, cu proiect si autorizatii din fonduri ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune vis a vis de imobil intabulat, avand mai multi coproprietari, insa autorizatia de construire emisa pentru el, fiind pe numele unui singur coproprietar. cum se poate remedia? B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Vin catre dvs. cu rugamintea de a ma ajuta cu un punct de vedere, privind rezolvarea spetei expuse mai jos: Impreuna cu sotul meu, respectiv ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)