avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită propietar?
Discuție deschisă în Executare silită

propietar?

in urma cu 5 ani am castigat garsoniera print-un proces definitiv si irevocabil dar propietarul nu a fost asa amabil sa ne faca contractul de vanzare -cumparare, acum dupa cativa ani ne-au spus ca sau schimbat legile si nu mai putem sa cumparam cu pretul din hotarare este posibil asa ceva?????????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:02, 22 Iulie 2014
Care a fost obiectul actiunii in instanta ?
cumparare a garsonierii
la pretul 95/1992 ceva cu 3 salari pe economii
propietarul nu a fost asa amabil sa ne faca contractul de vanzare -cumparare

Pentru raspuns la obiect,incercati sa precizati minimum de date relevante
Care a fost concret obiectul actiunii in instanta,care este hotararea instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietate in litigiu burlacugeta burlacugeta Situatia este asa: in 2009 am cumparat o constructie in curs de finalizare de la o persoana fizica care la randul ei a cumparat-o de la o societate .In felul ... (vezi toată discuția)
Notificare conf. legii10, si actiune de revendicare in instanta,proces civil.. AKM AKM Sunt propietarul unei case si teren, cumparate de la primarie in baza legii nr.85/1992.In anul 2001 asa zisii fosti propietari au revendicat casa si terenul in ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie paul_anita paul_anita Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta. Unde introduc cererea de investire cu ... (vezi toată discuția)