avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort- anulare cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort- anulare cerere

Am depus dosar la judecatoria sector 6 de divort.
L-am dat in judecata pe actualul sot(numai in acte) de care sunt despartita de 1an de zile. Deoarece m-am saturat sa astept sa vina cu mine desi e si el de acord cu divortul.
Am depus toate actele necesare si cu toate astea mi sa refuzat cererea.
Puteti sa-mi spuneti si mie care ar fi motivele pt care sa refuzat cererea????
Ce-ar trebuie sa fac nu vreau sa fi platit taxa judiciara degeaba.
cum procedez in continuare, va rog frumos pt un ajutor. Nu-mi permit sa-mi iau un avocat.

:(( :sorry: (imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia)
Uitati-va pe portalul judecatoriei de sector si vedeti solutia pe scurt.
Cand vi se va comunica, veti sti si motivul pt care v-a respins cererea sau v-a anulat-o sau ce s-o fi intamplat cu ea.
Ce ati cerut, din ce motiv , cat ati timbrat , ati depus cerere la judecatoria pe raza careia ati avut ultimul domiciliu comun sau pe raza domiciliului lui daca nu ati avut unul comun ?
Nu ati avut fixat niciun termen ?
gi-jane2 a scris:

Uitati-va pe portalul judecatoriei de sector si vedeti solutia pe scurt.
Cand vi se va comunica, veti sti si motivul pt care v-a respins cererea sau v-a anulat-o sau ce s-o fi intamplat cu ea.
Ce ati cerut, din ce motiv , cat ati timbrat , ati depus cerere la judecatoria pe raza careia ati avut ultimul domiciliu comun sau pe raza domiciliului lui daca nu ati avut unul comun ?
Nu ati avut fixat niciun termen ?

Am cerut divort si pensie alimentara, motiv am pus si eu nepotrivire de caracter, si am platit un timbru de 100 de lei cum mi sa zis la regisratura, am despus tot dosaru la jud,sect,6 de unde apartin si unde mam casatori civil.
pe portal scrie ca anuleaza cererea dar nu scrie nici un motiv, doar ca in termen de 15zile de la comunicare pot sa cer reexaminarea acesteia. si inca mie nu mia venit nimic acs
Veti primi comunicarea acasa peste ceva vreme- vreo luna si jumatate si veti vedea atunci ce nu ati facut, probabil nu ati timbrat suficient.
Pana primiti comunicare acasa, puteti sa mergeti si la judecatorie la arhiva civila sa cereti dosarul si sa vedeti in el ce e scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alina_1981 alina_1981 va rog sa ma ajutati cu un raspuns sunt despartita de sotul meu de doi ani nu mai locuim impreuna avem un copil minor care este cu mine am bagat actele pt ... (vezi toată discuția)
Divort, nelamuriri in legatura cu redactarea cererii ContSters429915 ContSters429915 BUNA ZIUA In urma problemei avute cu comunicarea actiuni problema rezolvata, am studiat mai bine cererea si am unele nelamuriri. La discutia cu Dl. Avocat ... (vezi toată discuția)
Recurs divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua Am si eu o intrebare..sa va explic un pic situatia mea. ..de curand sa incheiat divortul cu fostul sot....unde la sfarsit este specificat ca ... (vezi toată discuția)