avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... BRANSAMENT/Conectare,legare la - reteaua de canalizare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

BRANSAMENT/Conectare,legare la - reteaua de canalizare a orasului.

Intrebare - Pt bransament la reteaua de canalizare- trebuie sa obtin,= acordul,autorizatie, ceva de la primarie ? depunere dosar,avizaul/acordul,,taxe de bransament etc si apoi - lucrarile in sine ?. Bransarea,legarea - neoficiala la reteaua de canalizare ( la negru) - solicita,este pedepsita cu - amenzi ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 21:26, 22 Iulie 2014
Fără discuţie.Trebuie să spargi o stradă, să sapi un şanţ, să te legi la nişte ţevi care nu sunt ale tale. Nu ştiu să-ţi dau acum texte de lege, îţi dau un răspuns logic şi de bun simţ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)
Bransare canalizare menajera tucsok tucsok Buna ziua! Suntem intr - o situatie dificila și anume: Am construit o casa de locuit intr-o zona nou formata. Autorizația de construire a fost eliberat ... (vezi toată discuția)