avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate expirata - termen eliberare 2014
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate expirata - termen eliberare 2014

Buna ziua,

Sunt din Galati. Stau in Danemarca, dar vin in vacanta in Romania. Am multe de facut si constat ca cu pasaportul nu am sa rezolv prea multe. Oricum vroiam sa imi innoiesc CI. Imi poate spune cineva in cat timp se elibereaza mai nou CI? Pentru ca in Galati e mereu bataie pe cozile de la Directia eliberare acte de identitate.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:27, 22 Iulie 2014
CI se elibereaza de regula in 2 saptamani.
Sunati la tel +40236.407.000 (int 21676) si solicitati informatii cu privire la durata eliberarii.

[ link extern ] /#

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca cu pasaportul? ancajorovlea ancajorovlea Buna ziua, Sunt plecata de ceva timp din tara. Si anul acesta, in martie mi-a expirat buletinul. M-am dus la ambasada si mi-am facut un nou pasaport. Era f ... (vezi toată discuția)
Urgent! pasaport furat/pierdut in malaezia. cum ma intorc? allx87 allx87 Buna ziua. Fratele meu este navigator, urmand sa se imbarce pe nava din Malaezia. In timpul petrecut la un hotel a constatat ca ii lipseste pasaportul. A urmat ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat mariogabi mariogabi am o mica problema va rog sa ma ajutati,am buletinul si passaportul expirat,locuesc in grecia cu familiea de mai bine de 15 ani.problema este ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)